Prijslijst bruidsreportage

Dit zijn de prijzen van onze bruidsreportages

Wanneer u trouwt in november t/m februari krijgt u 10% winterkorting op de reportageprijs.

DAG Reportage:
5 uur fotograferen, 100 kleurfoto’s t/m formaat 30x30cm. Ophalen bruid, spontaan geposeerde lokatie-opnamen en de huwelijksvoltrekking op het stadhuis, een groepsfoto en enkele familiefoto’s, aansluitend de bruidstaart aansnijden. Foto’s ingeplakt met underlaypapier en passe-partousbladen in kunstlederen album formaat 36×35 cm 975,-

Deze reportage laat een compleet beeldverhaal van de trouwdag zien.

UITGEBREIDE Reportage 8 uur minimaal 90 kleurfoto’s 20 zwartwit foto’s (meer of minder bespreekbaar) met een aantal kleur in zwart/wit, ook deze reportage is in verschillende fotoformaten met vergrotingen t/m formaat 30×30 cm, alles ingeplakt in album met luxe afwerking. onderwerpen als aankleden en ophalen, de trouwplechtigheid, locatie(s) opnamen, familiefoto’s en taart aansnijden inbegrepen album formaat 40×37 cm 1050,- euro

Sleutelwoord voor de traditioneel afgewerkte bruidreportages is  vooral “spontane foto’s” zoals het gebeurt, strak ingeplakt met uitstraling.

DIGITALE REPORTAGE 8 uur Digitaal opgemaakte layout in gebonden boekvorm met sfeereffecten en beeldbewerkingen. 40 bladzijden/20 spreads formaat 35×70 cm proef vooraf per e-mail, onderwerpen als reportage 1 of 2 1500,- euro.

Ook nu vooral “spontane foto’s” zoals het gebeurt, alleen dan afgewerkt in de vorm van een digitaal opgemaakt en handgebonden boek.

DVD Naast bovenstaande reportages alle foto’s in hoge resolutie op USB of download 150,- euro.

REPORTAGE ZONDER ALBUM alleen het fotograferen alle beelden in de hoogste resolutie op DVD’s geleverd, onderwerpen als bovenstaande, ook hier geldt een ruime tijdslimiet welke vooraf overeengekomen 500,- euro.

EXTRA Reportage minimaal 20 kleurfoto’s aansluitende kerkreportage of extra locatieopnamen, aansluitend in het album, verschillende formaten 200,- euro.

EXTRA Reportage minimaal 30 kleurfoto’s tijdens de feestavond tot 21.30 uur aansluitend in het album, verschillende formaten 150,- euro.

OUDERALBUM TRADITIONEEL dit is een extra 2e album naast het eigen album
(bijv. als cadeau aan de ouders). Per stuk traditioneel album 30 foto’s formaat 13×18 cm
en 1 vergroting formaat 20×30 cm, albumformaat 33×32 cm, 235,- euro
per twee 350,- euro.

OUDERALBUM DIGITAAL Per stuk digiboek ingebonden met kunstlederen omslag
20 pagina’s formaat 20×20 cm, 190,- euro en in 30×30 cm, 280,- euro.

HANDTEKENINGPOSTER Een nieuw alternatief voor het receptiealbum is de handtekeningposter. 10 kleurfoto’s formaat 13×18 cm kleur of zwartwit op locatie bijvoorbeeld een maand voor de bruiloft. Hieruit wordt er één gekozen voor een mooie vergroting om door de gasten een persoonlijke boodschap op te laten schrijven. 140,- euro.

Voor vragen of een vrijblijvende afspraak ook s’avonds of in het week-end bel 06 233 72 153 of mail ons via de contactpagina.

Ik hoop jullie snel te spreken, vriendelijke groet Jeroen

Kilometervergoeding 60 km vanaf Schiedam 0,50- euro per kilometer. Voor internationale opdrachten informeert u naar de reis,- dagvergoeding. Overige prijzen en mogelijkheden op aanvraag, aanbiedingen en kortingen gelden niet in combinatie met andere aanbiedingen.  Alle reportages in een overeengekomen tijdsbestek. Extra uren 50,- euro per uur.